Είμαι φωτογράφος με έδρα την Κέρκυρα και ειδικεύομαι στη φωτογράφηση αρχιτεκτονικής και εσωτερικών χώρων.


    Έζησα και σπούδασα στην Αθήνα (Akto - Middlesex University) όπου είχα την τύχη να συναντήσω καταπληκτικούς δασκάλους, διευρύνοντας τους ορίζοντες μου στον κόσμο της φωτογραφίας και της τέχνης. Αυτό θα άλλαζε την πορεία της ζωής μου με περισσότερους τρόπους από όσο θα φανταζόμουν ποτέ.


    Αφού έμαθα την τέχνη του adventure - extreme sports photography και όντας αθλητής ο ίδιος, στόχος ήταν η επαγγελματική ενασχόληση μου σε αυτον τον τομέα. Λόγω της μειωμένης ζήτησης εργασίας και της περιορισμένης δυνατότητας επαγγελματικής ανάπτυξης σε αυτόν τον τομέα ανέλαβα να πάρω μια προσφορά για να φωτογραφίσω μερικά σπίτια για έναν πελάτη. Αυτό που ξεκίνησε αποδείχθηκε ότι ήταν ο τέλειος συνδυασμός της τεχνικής πρόκλησης και δημιουργικού ανοίγματος στον κόσμο της αρχιτεκτονικής, και αμέσως άρχισα να φωτογραφίζω αρχιτεκτονική. Aπό εκείνο το σημειο, αποφάσισα ότι αυτή πρέπει να είναι η καριέρα μου.


    Ύστερα από χρόνια εμπειρίας στο χώρο και έχοντας καλλιεργήσει την παρατηρητικότητα και την καλή αντίληψη του περιβάλλοντος χώρου, μπορώ να συνδυάσω τα ενδιαφέροντά μου στην αρχιτεκτονική και την υποδομή, εφαρμόζοντας συνεχώς καινούργιες τεχνικές και ανακαλύπτοντας τις αμέτρητες δυνατότητες για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη μέσα από αυτούς τους τομείς.


Clients


Villa Plus, Simpson Travel, Super Travel,  Ionian Summer, Motivar, Konnect, Agni Travel, Bala Cottage House, Korakianitis Bakery, Crossfit Corfu, Villa Mirela, Villas Muscalas, Legacy Apparel, Nolita restaurants, Pazuzu, Nagual beach bar, Yard Club, 54 dreamy nights, Why Bar, Chrissy Meister yoga, Kerkyra fc, Corfu gym, Ktima Vradi,  Goodtimes magazine, Extreme experts magazine, Gutlessbmx magazine  

Powered by SmugMug Owner Log In